Ribcap beschermhelmen voor spierdystrofie

13 | 06 | 19

Ribcap beschermhelmen voor spierdystrofie

Hoe Carmela zich voelde nadat ze haar eerste ribbetje had gekregen Maak kennis met Carmela, een heel vrolijk, slim en grappig klein meisje met levenslust. Een leven dat meestal gevuld is met plezier en vreugde, afgezien van haar dagelijkse strijd met L-CMD (spierdystrofie). Deze aandoening maakt deel uit van een groep genetische aandoeningen die aangeboren musculaire [...]

Hoe Carmela zich voelde na het ontvangen van haar eerste Ribcap

Maak kennis met Carmela, een heel vrolijk, slim en grappig meisje met levenslust. Een leven dat meestal gevuld is met plezier en vreugde, afgezien van haar dagelijkse strijd met L-CMD (spierdystrofie). Deze aandoening maakt deel uit van een groep genetische aandoeningen die aangeboren spierdystrofieën worden genoemd en die een zwakke spiertonus (hypotonie) en spieratrofie (atrofie) veroorzaken die al heel vroeg in het leven beginnen.

Carmela's leven met L-CMD (spierdystrofie)

Carmela geniet van het snelle leven, zoals van de heuvels af suizen achterop mama's fiets, genieten van veel snelle kermisattracties en elke dag zo actief mogelijk zijn. Ze is een heel sociaal kind dat altijd lacht. Bijna alles windt haar op.

Maar er zijn dagen dat ze boos wordt omdat ze haar vriendjes niet kan bijhouden of omdat ze het zat is om om te vallen. Dit is waar Ribcap hielp met het bieden van veiligheidsondersteuning zodat Carmela kan blijven genieten van het spelen van haar favoriete spelletjes zonder ernstig hoofdletsel op te lopen.

We hebben bij Carmela gekeken om te zien hoe het met haar gaat en ze is dol op haar Ribcap veiligheidshelm omdat het haar een gevoel van onafhankelijkheid geeft tijdens haar leuke dagen!

Blijf sterk Carmela en we helpen je graag...

Een overzicht van L-CMD

L-CMD is een zeldzame aangeboren spierdystrofie die voornamelijk de spieren van de persoon aantast en op jonge leeftijd een verzwakte spiertonus of spieratrofie veroorzaakt. Sommige kinderen en baby's die gediagnosticeerd zijn met L-CMD kunnen last hebben van problemen met de wervelkolom, zoals een abnormale kromming of stijfheid van de wervelkolom die de beweging in de heupen en benen kan beperken. In andere gevallen kan L-CMD problemen veroorzaken met eten en ademen door langdurige spierzwakte.


Hoe beschermende hoofdbescherming bescherming kan bieden tegen hoofdletsel

Zoals bij de meeste jonge kinderen is plezier een manier van leven en een ziekte hoeft hen niet te stoppen of te dicteren hoeveel plezier ze wel of niet kunnen hebben, zolang ze maar in een veilige omgeving zijn en veilig beschermd zijn tegen ernstige verwondingen zoals hoofdletsel als gevolg van een val.

Ribcap wil precies dat bieden, een zeer modieuze, niet-stigmatiserende beschermende helm zodat kleintjes kunnen rondlopen en vrij zijn zoals alle kinderen zouden moeten zijn, maar met de hoogste kwaliteit van bescherming als ze onverwachts zouden vallen.

Impact Testing

Ribcap veiligheidshelmen zijn veilig bevonden door verschillende neuroverenigingen en zijn uitvoerig getest volgens de International Rugby Impact Standards, en dat is nog niet alles. Onze Ribcap's zijn gemaakt van hoogwaardig slagschuim dat licht en ademend is voor de hele dag comfort. Een helm waarin je ook kunt slapen of die je elke dag kunt dragen!

Hebben we al gezegd dat ze super trendy zijn? Bekijk onze stijlen vandaag nog!

Geschreven door Nico De Wilde