Meyra en Ribcap gaan samenwerken in Tsjechië

25 | 11 | 22

Meyra en Ribcap gaan samenwerken in Tsjechië

Meyra Czech en Ribcap, twee toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen, hebben de lancering van een nieuwe samenwerking aangekondigd. Vanwege de innovatieve ontwerpfilosofie van beide bedrijven hebben Meyra Czech en Ribcap in Tsjechië hun krachten gebundeld om een breed scala aan producten aan te bieden die de mobiliteit van mensen met speciale [...]

Meyra Czech en Ribcap, twee toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen, hebben de lancering van een nieuwe samenwerking aangekondigd. Vanwege de innovatieve ontwerpfilosofie van beide bedrijven hebben Meyra Czech en Ribcap in Tsjechië hun krachten gebundeld om een breed scala aan producten aan te bieden die de mobiliteit van mensen met speciale behoeften en/of een handicap verbeteren. De samenwerking is een grote stap voor beide bedrijven, omdat het Meyra in staat stelt modieuze helmen aan te bieden op de Tsjechische markt.
Ribcap is 's werelds eerste modieuze zachte medische schedel- (en lichaams)bescherming, uniek ontworpen om uw dierbaren te beschermen tegen hoofdletsel dat kan optreden als gevolg van leeftijdsgerelateerde evenwichtsproblemen, vallen, epileptische aanvallen, headbangen, sensorische gevoeligheid,...

Ribcap is op een missie om het leven van mensen met loop- en evenwichtsrisico's te veranderen. Het stelt mensen in staat om zichzelf te zijn en stigma's te doorbreken door hen in staat te stellen actief te zijn zonder de angst voor hoofdletsel of mensen die staren omdat ze een helm dragen! Vertrouwd door experts en geliefd door gebruikers!

Als onderdeel van de wereldwijde MEYRA GROUP is MEYRA Czech een van 's werelds bekendste en succesvolste fabrikanten van rolstoelen en leveranciers van revalidatiehulpmiddelen. Ook de bedrijven MDH, REHAB en LIFE behoren tot het portfolio van de bedrijfsstructuur van MEYRA GROUP. Deze bedrijven zijn internationaal succesvol op het gebied van revalidatie en orthopedie. Voor MEYRA is de zin "We move people" meer dan alleen een claim, het bepaalt hoe we zaken doen. Wij ondersteunen en motiveren mensen met een handicap en stellen hen in staat om mobiel en onafhankelijk te zijn. Meyra en Ribcap delen de visie om mensen in staat te stellen zich veilig en in stijl te verplaatsen Beide productassortimenten zijn essentiële hulpmiddelen voor mensen met een handicap of mensen met beperkte mobiliteit en ze helpen bij de vele kleine en grote uitdagingen in het dagelijks leven.

Wilt u meer weten over Ribcap? Neem contact met ons op!

Geschreven door Nico De Wilde